perjantai 29. marraskuuta 2013

Day Three, Paperista Rakkautta - Tanja Vehmas



Jaahas, viimeistä viedään. Hyvillä meiningeillä lähdin tätä projektia vetämään, jota yksinkertaisesti kutsuin "Paperiseksi Rakkaudeksi". 
Halusin lähteä tekemään jotain.. erikoista. Halusin kehittyä enemmän valaisun suhteen, koska sen suhteen en ole mitenkään hyvä. Nyt on vain sanottava, että olo on kuin mestarilla. Olen paljon kehittyneempi ja tuntui hyvällä tavalla ohjeistaa ystävääni Elinaa siirtämään valoja tiettyyn suuntaan, myös kaikkea muuta vastaavaa.

Minä olen kehittynyt. Huomaan sen itsestäni. Eilisen kuvaus-session aikana otin Elinasta henkilö-kuvia ja olin oikeasti tyytyväinen kaikkiin niihin kuviin. Mitä nyt oli ongelmia taustan että valojen kanssa, mutta kyllä se lopulta muuttui voitoksi. En ollut koskaan niin onnellinen. 

kuva: tanja vehmas
Palatkaamme kuitenkin siis takaisin aiheeseen, eli Paperiseen rakkauteen.
Eilen illalla sain vision päähäni; ylä-osa olisi jeesus-teipillä tehty korsetti, johon tulisi balleriinan asun oloinen ala-osa. Aivan mahtava. Mallinukelle piti vain ylä-osaan laittaa elmukelmua, ettei tämän kankaiselle olemukselle tulisi teipin jälkiä. Tavallaan suojaksi.

kuva: tanja vehmas

Vuorostaan tuli ongelmia studiovalon kanssa. Pannahisen valo meni ja keikahti kumoon, jolloin lamppu meni rikki. Totta kai minulle tulee paniikki, että minut vielä listitään maanantaina kun koulupäivä koittaisi. Noh, onneksi sitten kasasin itseni kumoon, vein rikkinäisen lampun talonmiehelle ja laitoin vielä toiselle opettajalleni Kikka Niittyselle viestiä, että näin meni käymään lampulle. Sentään studiossa oli varalle hehkulamppu, en sentään niin tyhmä ole etten jättänyt sitä paljaalti studion hyllylle nakertamaan tyhjyyttä. Uusi lamppu kehiin ja kaverille syliin. Niin Elinasta tuli sitten uusi kolmijalka.

ps. Siihen valoon kuitenkin jäi se kupu kiinni enkä saanut sitä pois siitä, niin jos joku saisi sen vaikka maanantaina irti siitä? Se on siellä hyllyllä lapun kera, ettei kukaan vain sitä viikonlopun aikana. Ja olen niin pahoillani, minulle tuli niin paha olo kun tämä tapahtui minulle : (

Valmis työ. Kuva: tanja vehmas

Työt ovat sitten valkattu, jokaiselta kolmelta päivältä löytyy neljä kuvaa eli tasan 12 kuvaa tullaan näkemään sitten Tammikuun palautteessa. Niin kauan joutuu odottamaan.

Mutta se oli kai siinä? Vaihteeksi oli sellainen projekti, joka tuntui itsellenikin mieluisalta. Sitä paperia tosin jäi niin paljon, että taidan jossain vaiheessa tehdä jotain kivaa siitä. Ehkä jos teen siitä Takontin tekemällä paperimassaa. Hmmm. Kuulostaa hyvältä. 

kuva: tanja vehmas

Kuvausten jälkeen Elina hieman innostui, kun irroitti asu-kokonaisuutta nuken yltä;

"Tästä mekostahan saa tälläsen Draculan viitan!" 

Kyllä on hieno viitta juu. Kaunis oikein, uskon että Draculakin siitä tykkäisi.
Vaikka Halloween meni jo.

Jos sen vaikka liisteröisi ja maalaisi sen joulun väreihin. 

......

Antaa olla.


Mutta kiitos ja kumarrus. Marko-opettajalle suuret propsit dokkari-projektin teemasta, vaikkakin se oli minulle erityisen hankala aihe. Nyt en oikeastaan kadunnut, jäi hyvä maku suuhun.

kuva: tanja vehmas

Ja vielä loppu-kevennys. Ensiksi, tänään oli hyvää ruokaa koulussa. Piti ottaa Elinalle joulutorttu, kun minä semmoisia syö ollenkaan. Olkoon tämä torttu aina muistoisamme. 

                                                                                                  Kiitos ja kumarrus, Tanja kuittaa ~ 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti